До 8 травня зовнішні кордони Харківщини будуть прикриті

Юлія Гуш  |  П'ятниця, 27 квітня 2018, 10:54
Це має не допустити проникнення на територію області деструктивних елементів.
До 8 травня зовнішні кордони Харківщини будуть прикриті

8 та 9 травня на території області відбудеться чимало масових заходів з нагоди Дня пам’яті та примирення та Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. У ці дні особлива перевага буде надаватися питанням безпеки.

За словами директора Департаменту оборонної, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами ХОДА Олексія Максимова, під час свят безпеку будуть забезпечувати до 3,5 тисяч правоохоронців. Це, насамперед, співробітники Національноїта Патрульної поліції, бійці Нацгвардії, військовослужбовці гарнизону, військової служби правопорядку, прикордонники та інші повноважні органи.

"Організація комплексних заходів з безпеки починається з прикриття державних кордонів, - зазначив він, - це забезпечення контролю на всій протяжності кородрну, в пунктах пропуску. Посилені заходи вживаються для для запобігання проникнення на територію України деструктивних елементів. Отже, заплановані прикриття кордону, його охорона та оборона як така. І далі від кордону до кордону області охоплення як всіх населених пунктів, доріг та місць проведення масових заходів".

Максимов, зокрема, підкреслив, що абсолютно всі масові заходи будуть повністю забезпечені і вибухотехнічною службою для виключення різних проявів екстремізму. Також на поселений режим несення служби переходять рятувальники та медики. За його словами, всі заходи мають пройти спокійно.

comments powered by HyperComments