«Коли збуваються мрії»: у Харкові відбудеться благодійний бал

Середа, 2 травня 2018, 19:06
22 травня 2018 року в бальному залі готелю Premier Palace Hotel Kharkiv, відбудеться дев'ятий Міжнародний благодійний бал «Коли збуваються мрії», який вже багато років є яскравою подією в житті міста Харкова і подарує масу незабутніх вражень всім гостям вечора.
«Коли збуваються мрії»: у Харкові відбудеться благодійний бал

Бал проводиться за ініціативою ХОБФ «Соціальна Служба Допомоги», спільно з івент-агентством Анни Буслаєвої, Харків Палас Прем'єр Готелем, ЄКЦ «Бейт Дан» за підтримки Харківської міської ради, Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту.

Приєднатися до балу можуть усі бажаючі, не залежно від віку і танцювальної підготовки. Справжні мрії не мають віку!

Зібрані під час балу кошти будуть спрямовані на допомогу людям похилого віку, а саме на ремонт приміщення клубу продовження активного довголіття «Друга молодість», який став другою сім'єю для 50 одиноких людей похилого віку.

У програмі балу: церемонія зустрічі гостей; урочисте відкриття балу; концертна програма; танцювальні майстер-класи для гостей балу; традиційні бальні танці; фуршет; ярмарок дитячих виробів і сувенірів; благодійна лотерея; благодійний аукціон; вибір короля та королеви балу; вільні вальси; урочиста церемонія закриття балу.

Суворий дрес-код: вечірнє плаття повної довжини для дам і темний костюм, смокінг, фрак або парадна форма для кавалерів. Мінімальний благодійний внесок – 250 грн. Бронювання VIP місця – 600 грн.

Квитки можна придбати в день балу біля входу в зал, а також замовити заздалегідь у організаторів.

comments powered by HyperComments