На харківській туристичний форум завітають гості з різних країн світу

Четвер, 3 травня 2018, 18:01
Основною темою заходу стане збереження культурної спадщини та її вплив на розвиток туризму.
На харківській туристичний форум завітають гості з різних країн світу

Х Міжнародний туристичний форум «Харків: партнерство в туризмі» проходитиме 16-17 травня. Як повідомила заступниця  директора Департаменту міжнародного співробітництва Юлія Згурська, це буде ювілейний захід, який дасть можливість місцевим мешканцям та іноземним гостям обговорити нові теми зі сфери туризму, а також насолодитися незвичними перфомансами. Зокрема, ключовою темою форуму стане збереження культурної спадщини та її вплив на розвитку туристичної сфери.

На 16 травня заплановані конференція та дискусії, які відбудуться в готелі «Харків Палас». Буде приділена увага збереженню культурної спадщини, роботі конвенційних бюро та туристичному маркетингу.

Участь у форумі візьмуть представники більш ніж десяти міст України. Також там будуть іноземні гості з чотирнадцяти країн світу. Загалом, слід очікувати 24 делегації з Грузії, Ізраїлю, Німеччини, Польщі, Словаччини, Словенії, Угорщини, Чехії, Туреччини тощо. Представники таких країн, як з Болгарія, Велика Британія, Іспанія, Кіпр та Китай у форумі братимуть участь вперше. Також там буде переставлена європейська організація «Europa Nostra», яка займається питаннями збереження культурної спадщини.

Зареєструватися для участі в туристичному форумі можна за цим посиланням. Реєстрація буде відкрита ще тиждень.

comments powered by HyperComments