Цього року коштом обласного бюджету для Троїцького НВК було придбано кабінети географії та математики

П'ятниця, 4 травня 2018, 13:01
3 травня навчальний заклад відвідав заступник голови ХОДА Анатолій Бабічев під час робочої поїздки до Первомайського району.
Цього року коштом обласного бюджету для Троїцького НВК було придбано кабінети географії та математики

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

«Як опорний заклад освіти в районі, Троїцький НВК має відповідати сучасним вимогам у галузі освіти, сприяти комфортному перебуванню дітей та надавати можливість отримувати якісні знання, вміння та навички. Це основні завдання, які ставить перед нами Президент України Петро Порошенко», - зазначив Анатолій Бабічев.

Також, за його словами, у липні цього року в навчальному закладі планується відкриття нового спортивного майданчика з футбольним міні-полем та силовими й гімнастичними тренажерами.

Нагадаємо, починаючи з 2015 року, Харківська область збільшила фінансування освіти з місцевих бюджетів з 2 до 6 млрд грн.

Також повідомлялося, що в Харківській області продовжує відновлюватися дошкільна освіта. До кінця 2018 року на Харківщині відкриють 19 нових дитсадків, а також 21 групу в вже наявних закладах. Таким чином буде створено близько  1500 додаткових місць. 

Раніше ми писали, що до кінця року на Харківщині має з’явитися ще 19 опорних шкіл. А минулого року в регіоні було побудовано «з нуля» першу за останні 12 років школу («Мобіль» у Пісочині) та лише за 2017-й реконструйовано та капітально відремонтовано близько 200 шкіл.

comments powered by HyperComments