На деяких вулицях Харкова буде заборонене паркування

Вівторок, 8 травня 2018, 11:23
Протягом 8 та 9 травня на окремих вулицях міста не можна буде паркуватися.
На деяких вулицях Харкова буде заборонене паркування

На деяких вулицях Харкова 8 та 9 травня не можна буде паркуватися. Як повідомляє Департамент інфраструктури, такі заборони пов'язані зі відзначенням Дня пам'яті та примирення та Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. 

8 травня в період з 7:00 до 15:00 8 неможна буде паркуватися на площі Конституції, на ділянках від вулиці Пушкінської до проспекту Московського (з двох боків) і від провулку Соборного до площі Павлівської (з боку Палацу Праці); по провулку Соборному, на ділянці від вулиці Квітки-Основ'яненка до площі Конституції; по вулиці Пушкінській, на ділянці від вулиці Чайковського до вулиці Студентської; по вулиці  Лермонтівській, на ділянці від вулиці  Пушкінської до будинку №10. 

А 9 травня з 7:00 до 10:00 буде заборонене паркування на Білгородському шосе, в районі Меморіалу Слави. Також з 8:00 до 11:00 9 травня не можна буде паркуватися на площі Свободи - на ділянці від вулиці Трінклера до проспекту Науки. 

Також сьогодні відбудуться зміни в курсуванні громадського транспорту. Тролейбуси №2 і 18 на певний час змінюють свої маршрути. Транспортний рух по проспекту Науки, на ділянці від вулиці Культури до проспекту Незалежності під час руху в бік площі Свободи, буде заборонено з 8:00 до 18:00. 

Як передає Департамент інфраструктури, такі зміни пов'язані з проведенням ремонтних робіт на проїзній частині. На цей відрізок час буде організований двосторонній рух по смузі зустрічного напрямку. 

Крім того, з 8:00 до 18:00 заборонений рух тролейбусів по проспекту Незалежності, проспекту Науки, на ділянці від вулиці Культури до проспекту  Незалежності у напрямку до площі Свободи. Тролейбуси №2 і 18 курсуватимуть так: 

 частина тролейбусів №2: розворотне коло «пр. Жуковського» - вул. Академіка Проскури - Білгородське шосе - вул. Сумська - пл. Конституції; 

 частина тролейбусів №2: розворотне коло «пр. Перемоги» - пр. Перемоги - вул. Людвіга Свободи - вул. Ахсарова - пр. Науки - розворотне коло «ст. м. «Наукова»; 

 тролейбус №18: розворотне коло «Лікарня швидкої допомоги» - вул. Балакірєва - вул. Дерев'янка - пр. Науки - розворотне коло «ст. м. «Наукова». 

comments powered by HyperComments