Цього тижня в Харкові стартує екомарафон тривалістю в 21 день

Вівторок, 8 травня 2018, 17:01
ФРІ Харків та Let's do it, Ukraine оголошують набір на ЕкоМарафон - 21-денний челендж у соцмережах (facebook, instagram) у вигляді щоденних завдань, отриманих на електронну пошту, їх виконанням в реальності й подарунками за краще виконання.
Цього тижня в Харкові стартує екомарафон тривалістю в 21 день

Про це повідомляють організатори.

За їхніми словами, це 21 день здобутків і випробувань, 21 день розумного споживання та сортування сміття, 21 день завдань, порад та підтримки, що допоможуть створити твій екодень.

"ЕкоМарафон — це крута можливість прожити 21 день з максимальною користю для себе та мінімальною шкодою для довкілля. Мета марафону — познайомити та навчити молодь та всіх охочих основам сортування та відповідального споживання ресурсів, допомогти зрозуміти як застосувати на практиці філософію Zero waste", - йдеться у повідомленні. 

Доповненнями до завдань будуть тренінги, майстер класи, неформальні ековечірки, відвідування фрімаркету, жива бібліотека з екоактивістами та інші екоактивності.

Щоб стати марафонцем достатньо зареєструватися.

Старт відбудеться у четвер 10 травня о 18:00 подією —  ЕкоМарафон. Крок 1, де на тебе чекає презентація проекту та перша масштабна зустріч екомарафонців, тут й розкажемо правила.

Відбудеться захід у Hillel Kharkiv за адресою Майдан Кконституції, 1, 3 під'їзд, 2 поверх, а далі тебе зустрінуть. Початок о 18:00, вхід вільний.

У програмі:

-презентація від організаторів проекту;

-вступна лекція про основи сортування;

-кава-брейк та нетворкінг.

comments powered by HyperComments