Харківщина вже повністю готова до проведення ЗНО

Четвер, 17 травня 2018, 10:11
Очікується, що Зовнішнє незалежне оцінювання пройде на високому рівні.
Харківщина вже повністю готова до проведення ЗНО

За словами заступника голови ХОДА Анатолія Бабічєва, підготовка до ЗНО тривала цілий рік. На даний момент всі організаційні роботи були завершені. Він висловив сподівання, що і цього року Зовнішнє незалежне оцінювання пройде на високому рівні. Загалом, пройти тестування зголосилося 21 тисяча абітурієнтів. З них трохи більше половини є цьогорічними випускниками.  

Цього року було організовано сім округів для проведення незалежного тестування у Харкові, Балаклії, Ізюмі, Краснограді, Куп'янську, Лозовій та Чугуєві. Це найбільша кількість у порівнянні з попередніми роками. Загалом, по Харківщині буде розміщено 94 пункти проведення тестування.  

Щодо інклюзивності, то  цього року абітурієнти, які мають проблеми з зором, можуть пройти тестування по текстам, надрукованим шрифтом Брайля під час додаткової сесії з української мови і літератури, математики, історії України. 

Нагадаємо, що на Харківщині здаватиме ЗНО 21 тисяча абітурієнтів. За словами Анатолія Бабічева, поточний рік був успішним для Харківської області. 22 травня відбудеться оцінювання з математики, а 24 - з української мови та літератури.  

comments powered by HyperComments