На деяких вулицях Харкова буде перекритий транспортний рух

П'ятниця, 18 травня 2018, 10:16
Такі зміни пов'язані з проведенням ремонтних робіт на проїжджій частині.
На деяких вулицях Харкова буде перекритий транспортний рух

Наприклад, вулиця Ігоря Муратова буде певний час закрита для транспорту. Транспортний рух по вулиці Муратова, на ділянці від 1-го Золочівського провулку до Харківського геріатричного пансіонату ветеранів праці, заборонено з 8:00 до 18:00 18 травня. Як передає Департамент інфраструктури, вулиця буде закрита через ремонт проїжджої частини. 

На даний відрізок часу автобуси №43е і 254е змінюють кінцеву зупинку і здійснюють висадку і посадку пасажирів на перехресті вулиці Ігоря Муратова і 1-го Золочівського провулка. 

Також на три дні буде перекритий рух транспорту на Бурсацькому узвозі. Рух на перехресті вулиці Клочківської та Бурсацького узвозу при русі в бік Центрального ринку, а також на Бурсацькому узвозі, на ділянці від вулиці Римарської до вулиці Клочківської, буде заборонено з 8:00 18 травня до 20:00 20 травня. Як передає Департамент інфраструктури, таке рішення було пов'язане з проведенням капітального ремонту проїжджої частини. 

У ці три дні об'їзд закритої ділянки здійснюватиметься прилеглими вулицями: площа Конституції, провулок Спартаківським, вулиця Університетською, Соборним узвозом і вулиця Піскунівською. 

comments powered by HyperComments