На Харківщині від вогню було врятовано трьох людей

Субота, 19 травня 2018, 15:42
Під час пожежі в багатоквартирному житловому будинку було евакуйовано ще одинадцятьох мешканців.
На Харківщині від вогню було врятовано трьох людей

Сьогодні, 19 травня о 03:45 надійшла інформація про пожежу, яка сталася в одному з двоповерхових будинків Немишлянського району міста Харкова, передає ГУ ДСНС в Харківській області. Коли рятувальники прибули на місце, то вони побачили, що на першому поверсі у вогні були домашні речі жителів квартири.  

Загальна площа загоряння склала 12 м2. Дим, який утворився в результаті горіння, був небезпечним для жителів будинку. Тому було вирішено їх негайно евакуювати. На свіже повітря вивели одинадцятьох осіб. Також ще три людини були врятовані завдяки пожежній драбині.  

Пожежа була локалізована о 04:13, а о 05:57 - остаточно ліквідована. В результаті загоряння ніхто не постраждав. 

За день до цього також сталася пожежа, яка несла загрозу житловому будинку. 18 травня о 17:33 надійшло повідомлення про загоряння на території приватного домогосподарства в селі Бабаї Харківської області. Тоді загорівся дах гаражу. 

Коли рятувальники прибули на місце, у вогні був дах гаражу. Площа загоряння складала 40 м2. Вогонь у будь-який момент міг перекинутися на житловий будинок, який розташовувався поруч.  

Загоряння було ліквідоване о 18.24, а о 18.40 - остаточно ліквідоване. Постраждалих в результаті пожежі не було. Наразі йде з'ясування причин та обставин загоряння.  

comments powered by HyperComments