Питання щодо ремонту під'їзних шляхів до Золочівської районної лікарні буде вирішено - Світлична

Четвер, 24 травня 2018, 15:11
Юлія Світлична провела прийом громадян у Харківській дирекції «Укрпошти».
Питання щодо ремонту під'їзних шляхів до Золочівської районної лікарні буде вирішено - Світлична

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

«Я часто виїжджаю на підприємства області та проводжу прийоми громадян тут, на місцях. Щоб зрозуміти кожну людину і допомогти вирішити її проблеми, - звернулася керівник області до співробітників «Укрпошти». - На «Укрпошті» відкрито мою приймальню. Якщо потрібна моя участь або безпосередня увага до тієї чи іншої проблеми, яка є у вас особисто чи у вашому районі, завжди звертайтеся».

Серед питань, з якими працівники підприємства зверталися до губернатора, одним з важливіших було прохання допомогти в ремонті під'їзних шляхів до Золочівської районної лікарні. 

«Я доручаю профільним департаментам облдержадміністрації винести відповідний проект рішення на найближчу сесію обласної ради - 7 червня. Це дозволить нам перерозподілити фінансування та виділити необхідні кошти для ремонту цієї дороги. Після того, як буде виділено фінансування і пройдуть тендерні процедури, можна буде взятися до робіт», - сказала Юлія Світлична.

Вона доручила начальнику управління будівництва дорожнього комплексу Департаменту капітального будівництва ХОДА Ігорю Турченку проконтролювати виконання робіт на цій дорозі та поставила термін готовності об'єкта - до 1 жовтня.

«Велика кількість звернень, що надходять до облдержадміністрації, стосується питань освітлення. Здавалося б, не дуже велике питання, однак воно потребує вирішення, оскільки це й комфорт, і безпека, і розвиток. Для цього ми докладаємо великих зусиль. Цього року запроваджено проект «Енергія світла», який знаходиться під моїм особистим контролем. Ми затвердили перелік вулиць, що будуть освітлені цього року. Реалізація цього проекту розрахована на 3 - 4 роки. За цей час ми розраховуємо освітити максимальну кількість населених пунктів у всіх районах області», - сказала голова ХОДА.

Нагадаємо, раніше ми зазначали, що у квітні харківській філії Укрпошти було передано 37 нових авто. Губернатор Харківщини підкреслила, що це, фактично, оновлення 25% парку підприємства.

Під час прийому працівників підприємства губернатор повідомила, що цього року у харківській філії "Укрпошти" зросте зарплата.

А у березні Юлія Світлична домовилася із залізничниками про соціальне забезпечення та підвищення зарплат. Як ми повідомляли раніше, губернатор пообіцяла, що вони на Південній залізниці протягом поточного року зростуть не менше, ніж на 20%. 

comments powered by HyperComments