Перед вами новий життєвий етап, який вимагає багато сил, упевненості в собі та наполегливості – Світлична

П'ятниця, 25 травня 2018, 11:15
На цьому наголошувала голова ХОДА під час Останнього дзвоника, який пройшов 25 травня у 166-ій школі Харкова.
Перед вами новий життєвий етап, який вимагає багато сил, упевненості в собі та наполегливості – Світлична

Зокрема, під час заходу Юлія Світлична наголосила 11-класникам, що перед ними зараз постав новий етап у житті, який вимагає у них багато сил, упевненості в собі та наполегливості.

«Ще Джордж Вашингтон говорив, що освіта – це ключ до відкриття золотих воріт свободи, – зазначила вона, – я бажаю, щоб ви отримали цей ключ і вдало скористалися ним у своєму житті. Це буде великою нагородою для ваших батьків і вчителів, - сказала голова ХОДА. - Нехай цей останній дзвоник пролунає у ваших серцях нотами радості та впевненості у завтрашньому дні. Пам’ятайте: Україна починається з кожного з вас, і разом ми збудуємо країну, в якій хочеться жити».

Батькам же Світлична побажала, щоб діти перевершили покладені на них сподівання. Адже, за її словами, люди завжди досягають своїх цілей тоді, коли відчувають батьківську віру та підтримку. Вчителі у свою чергу почули подяку за те, що присвятили себе роботі з учнями, що вони надихають дітей та розкривають їх здібності.

Зокрема, того дня школі був переданий спортивний інвентар. Також стало відомо, що до початку наступного навчального року заклад отримає нові меблі та обладнання для перших класів.

Нагадаємо, цього року на Харківщині завершують навчання 12,5 тисячі 11-класників. Ще 21 тисяча школярів закінчують 9 класів.

comments powered by HyperComments