Ліцей № 161 «Імпульс» отримає нове обладнання. Це стосується й наших шкіл Харківщини

П'ятниця, 25 травня 2018, 13:20
Про це заявила лія Світлична під час Останнього дзвоника, який пройшов в Харківському ліцеї № 161 «Імпульс».
Ліцей № 161 «Імпульс» отримає нове обладнання. Це стосується й наших шкіл Харківщини

Голова ХОДА наголосила випускникам, що перед ними зараз постає непросте і разом з тим – бажане доросле життя. Також вона побажала їм добрих справ, гарних ідей та особистісних перемог. Цього дня школа отримала у своє розпорядження нове спортивне обладнання. За словами Світличної,  заклад до початку нового навчального року отримає два мультимедійні кабінети природничих наук та обладнання для 1-х класів.

Як підкреслила голова ХОДА, в області зараз триває робота по зміцненню матеріально-технічної бази не тільки сільських шкіл, а й шкіл Харкова. А децентралізація дозволяє направити додаткові гроші на розвиток регіону, у тому числі і на його освіту.

Зокрема, у 2018 році навчальні заклади мають отримати вдвічі більше коштів, ніж минулого року. Їх буде у тому числі спрямовано на обладнання та меблі для перших класів. Також значна кількість грошей була виділена на придбання кабінетів природничих наук.

Нагадаємо, що сьогодні в школах Харківщині проходять урочистості, приурочені до свята останнього дзвоника. На одному з таких заходів, який проходив у 166-ій школі Харкова, був переданий спортивний інвентар. Крім того, наступного навчального року заклад отримає нові меблі та обладнання для перших класів.

comments powered by HyperComments