Харківська зооветакадемія звернулася до військових кінологів/ФОТО

Вівторок, 29 травня 2018, 20:41
Службові собаки Антей і Лорд добре знаються на своїй справі. Вони разом з кінологами проходять службу в підрозділі з конвоювання та патрульному батальйоні.
Харківська зооветакадемія звернулася до військових кінологів/ФОТО

Разом із сержантом Петром Дорошенком німецька вівчарка Антей патрулює вулиці Харкова і вміє шукати вибухові предмети. Бельгійська вівчарка Лорд і старшина Віталій Будник беруть участь в конвоюванні підсудних. Днями на запрошення Харківської зооветеринарної академії Гвардійці кінологічного підрозділу 5-ї Слобожанської бригади Східного територіального управління Національної гвардії України приїхали до майбутніх ветеринарів, аби показати свої вміння.

«Я була вражена тим, наскільки буває вихована собака. Для неї господар – це друг і товариш. Я це побачила по їхніх стосунках. Ніколи б не подумала, що службові собаки здатні на таке», – поділилася враженнями студентка Аліна Герасимова.

«Я дуже люблю собак. Сьогодні переконався в тому, що вони дуже допомагають суспільству. Думаю, після закінчення академії також стану кінологом. Мені подобається робота із тваринами», – зізнався студент Микита Анісімов.

Заодне гвардійці розповіли студентам про завдання кінологічного підрозділу 5-й Слобожанської бригади Східного територіального управління Національної гвардії України, а випускникам академії розповіли про можливість проходження служби за контрактом.

comments powered by HyperComments