На деяких харківських вулицях буде перекритий транспортний рух

Середа, 30 травня 2018, 09:25
Перекриття вулиць пов'язане з проведенням капітального ремонту на дорогах.
На деяких харківських вулицях буде перекритий транспортний рух

Певдорозі уздовж проспекту Московського, на ділянці від вулиці Харківських Дивізій до вулиці Ощепкова, буде заборонений з 8:00 30 травня до 21:00 1 червня. Як передає Департамент інфраструктури, у цей період часу там буде проходити капітальний ремонт дороги. Об'їхати закриту ділянку можна буде прилеглими вулицями. 

 З 9:00 до 21:00 1 червня тролейбус №36 буде об'їжджати наступним чином: розворотне коло «12 Квітня» - вул. 12 Квітня - пр. Олександрівський - бул. Богдана Хмельницького - перехрестя пр. Московський - бул. Богдана Хмельницького; 

в зворотному напрямку: перехрестя пр. Московський - бул. Богдана Хмельницького - бул. Богдана Хмельницького - пр. Олександрівський - пр. Індустріальний - пр. Московський - розворотне коло «12 Квітня». 

Зокрема, на час ремонту, з 8:00 31 травня до 21:00 2 червня, транспортний рух буде перекритий по другорядній дорозі уздовж проспекту Московського, на ділянці від вулиці Ощепкова до вулиці Богдана Хмельницького. 

Тоді автобус №82е, що проходить другорядною дорогою вздовж проспекту Московського, змінить кінцеву зупинку і буде здійснювати розворот по вулиці Ощепкова в районі будинку №4. 

Також певний час не можна буде проїхати по центральній частині вулиці Клочківської. Транспортний рух вулиці Клочківській - на ділянці від Бурсацького узвозу до вулиці Ботанічної - буде заборонений до 20:00 11 червня. Як передає Департамент інфраструктури, це пов'язано з тим, що терміни капітального ремонту вулиці були продовжені. Раніше рух планувалося відкрити 29 травня. 

Оминути закриту ділянку можна прилеглими вулицями - Піскунівською і Рогатинським проїздом. 

Автобус №305е на час робіт здійснює об'їзд вказаної ділянки так: вул. Клочківська - вул. Піскунівська - проїзд Рогатинський - вул. Клочківська і далі за маршрутом. 

Крім того, до 20:00 2 червня буде заборонений рух транспорту вниз по Бурсацькому узвозу - від вул. Римарської до вул. Клочківської. 

comments powered by HyperComments