Харківська дитяча лікарня отримала медичне обладнання від Всеукраїнського благодійного фонду «АТБ»

П'ятниця, 1 червня 2018, 19:10
У п'ятницю, 1 червня, в харківському комунальному закладі охорони здоров'я «Обласна дитяча клінічна лікарня №1» пройшла церемонія передачі сертифікату на медичне обладнання від Всеукраїнського Благодійного Фонду «АТБ».
Харківська дитяча лікарня отримала медичне обладнання від Всеукраїнського благодійного фонду «АТБ»

Дана організація спільно з небайдужими городянами, які є клієнтами магазинів однойменної торговельної мережі, зібрала для придбання необхідних апаратів та інвентаря більше 420 тис. грн. 

«Головному лікарю обласної дитячої клінічної лікарні ми передали сертифікат на медичне обладнання для фізіотерапевтичного кабінету. Найближчим часом його встановлять і після відповідного тестування, кабінет почне свою роботу. Діти будуть вже отримувати лікування», - розповіла журналістам Ганна Лічман, директор БФ «АТБ». 

Фонд, який вона очолює, існує всього рік, але вже встиг запам'ятатися українцям цілим рядом успішних програм. Придбання обладнання для харківської лікарні стало частиною постійно діючої акції «Дерево життя» - одного з перших соціальних проектів БФ «АТБ», спрямованих на цільову підтримку та допомогу дитячим відділенням та установам України. 

«Обладнання придбано на кошти від акції «Дерево життя», яка проходила в магазинах АТБ міста Харкова з 2 по 15 квітня 2018 року», - підкреслила Ганна Лічман.  

За її словами, суть акції полягала в тому, що для спеціального «дерева», встановленого в торгових залах, покупці могли придбати листочки. Фонд акумулював зібрані таким чином кошти, після чого свій внесок зробила і сама мережа «АТБ».  

«Хочу сказати слова подяки всім небайдужим харків'янам, які приєдналися до акції «Дерево Життя». Всі разом ми зібрали більше 420 тис. грн. », - уточнила Ганна Лічман. 

Вона також акцентувала увагу на тому, що сьогодні медичні заклади, особливо дитячі, гостро потребують допомоги та підтримки.  

«Корпорація «АТБ» підтримує громадську ініціативу надання допомоги і турботи тим, хто в цьому потребує, надихаючи на подібні дії всіх своїх покупців. Ми плануємо продовжити проект «Дерево Життя». Він уже був реалізований в Дніпрі і Харкові. Також ми хочемо провести аналогічну акцію в Одесі, Львові та Києві у наступному році», - сказала директор БФ «АТБ». 

Як повідомлялося раніше, метою створення фонду є всебічна підтримка та допомога різноманітним верствам населення: воїнам АТО і їх сім'ям, вимушеним переселенцям, пенсіонерам, інвалідам, багатодітним сім'ям, дітям, які потребують термінового лікування. Всі програми, які спрямовані на реалізацію цих завдань, є невід'ємною частиною стратегії кампанії. 

Торгова мережа «АТБ» - один з лідерів українського рітейлу. Станом на кінець травня 2017 року його представлена 951 магазинами в 246 населених пунктах України. Понад 3,5 мільйонів українців щодня здійснюють покупки в «АТБ». 

 

comments powered by HyperComments