Деякі вулиці Харкова на певний час будуть перекриті для транспорту

Субота, 2 червня 2018, 12:29
Зокрема, на проспекті Льва Ландау транспортний рух обмежать аж на два тижні.
Деякі вулиці Харкова на певний час будуть перекриті для транспорту

Їздити по комунальному шляхопровід на проспекту Льва Ландау при русі від вулиці Халтуріна в бік вулиці Енергетичної неможна буде з 4 по 18 червня. Як передає Департамент інфраструктури, у цей час будуть проходити роботи з реконструкції з'їзду з комунального шляхопроводу. 

В період з 4 по 18 червня деякі автобуси змінюють маршрут і будуть здійснювати об'їзд закритої ділянки проспекту Льва Ландау таким чином: 

- №49е, 205е, 249е, 259е, 267е, 294е: пр. Льва Ландау (шляхопровід) - за шляхопроводом поворот праворуч на пр. Московський - під шляхопроводом на перехресті пр. Московський - поліграфкомбінат - розворот ліворуч на пр. Московський (в бік центру) і далі за маршрутом. 

Також з 9:00 4 червня до 18 червня забороняється рух тролейбусів по з'їзду з комунального шляхопроводу, який забезпечує поворот тролейбусів з проспекту Льва Ландау на проспекті Московський, тому тролейбуси №20 та 31 курсуватимуть так: 

 - тролейбус №20: розворотне коло «602 м/р» - пр. Ювілейний - пр. Льва Ландау - з'їзд з шляхопроводу в районі заводу «Турбоатом»; 

 - тролейбус №31: розворотне коло «Північна Салтівка» - вул. Гвардійців Широнінців - пр. Ювілейний - пр. Льва Ландау - з'їзд з шляхопроводу в районі заводу «Турбоатом». 

Також на певний час вулиця Гвардійців Широнінців буде закрита для транспорту. Транпортний рух по вулиці Гвардійців Широнінців, на ділянці від проспекту Ювілейного до вулиці Василя Стуса, буде заборонений з 8:00 до 18:00 2 і 4 червня. Як передає Департамент інфраструктури, у цей буде проходити ремонт дорожнього покриття. 

Об'їхати закриту ділянку можна буде по прилеглим вулицям - Василя Стуса, Академіка Павлова, пр. Тракторобудівників тощо. 

З 8:00 до 18:00 2 та 4 червня автобуси змінять маршрути і здійснюватимуть об'їзд закритої ділянки вул. Гвардійців Широнінців наступним чином (при русі в бік вул. Валентинівської): 

 №107е, 206е, 259е, 294е: пр. Ювілейний - пр. Тракторобудівників - вул. Василя Стуса - вул. Гвардійців Широнінців і далі за маршрутом; 

 №263е: пр. Ювілейний (602 м/р) - пр. Ювілейний - пр. Тракторобудівників - вул. Василя Стуса - вул. Гвардійців Широнінців і далі за маршрутом; 

 №279е: вул. Гвардійців Широнінців - пр. Ювілейний - пр. Тракторобудівників - вул. Василя Стуса - вул. Гвардійців Широнінців і далі за маршрутом. 

Також з 9:00 до 18:00 2 червня і з 9:30 до 16:00 4 червня буде заборонений рух тролейбусів по вулиці Гвардійців Широнінців, на ділянці від проспекту Ювілейного до вулиці Валентинівської. У зв'язку з цим, тролейбуси №31 та 35 ходитимуть у такий спосіб: 

 №31: розворотне коло «Північна Салтівка» - вул. Гвардійців Широнінців - вул. Валентинівська - вул. Барабашова - розворотне коло «вул. Героїв Праці»; 

 №35: розворотне коло «вул. Одеська» - пр. Героїв Сталінграда - пр. Льва Ландау - пр. Ювілейний - 602 м/р. 

comments powered by HyperComments