На Харківщині розробили програму, яка сприятиме убезпеченню дорожноього руху

Вівторок, 5 червня 2018, 16:27
Завдання розробити відповідну програму поставила голова ХОДА Юлія Світлична.
На Харківщині розробили програму, яка сприятиме убезпеченню дорожноього руху

«Проект містить 8 розділів. Зокрема, передбачається постійний моніторинг і вивчення дорожньої обстановки, яка складається в регіоні, та місць концентрації ДТП. Буде проводитися детальний аналіз виникнення ДТП на конкретній ділянці. Усі фактори, які сприяють ДТП, будуть усунуті. Управлінням капітального будівництва і Департаментом ЖКГ та розвитку інфраструктури ХОДА передбачені конкретні заходи, для чого передбачається відповідне фінансування», - повідомив заступник голови ХОДА Олександр Скакун.

Раніше ми писали про те, що Харків посів одне з перших місць у країні за кількістю аварій. Починаючи з 1 січня 2015 по 31 серпня 2017 р. на Харківщині сталося 29 509 аварій.

Раніше ми писали, що у Харківській області в с. Нагірне вантажівка в'хала в газопровід, в результаті чого 180 абонентів залишилися без газу.

Нагадаємо, у результаті лобового зіткнення автомобілів Toyota Land Cruiser і Chevrolet Corvette за селищем Кутузівка Харківського району загинув один чоловік, водій «Шевроле». Аварія сталася 1 травня близько 17:20.

Нагадаємо, найрезонансніша ДТП останніх років у Харкові відбулася минулої осені. 18 жовтня о 20.45 на перехресті вулиці Сумській і пер.Мечнікова зіткнулися автомобілі Lexus RX 350 і Volkswagen Touareg. На місці загинули п'ятеро людей, шестеро - госпіталізовані. Через кілька днів померла ще одна постраждала в аварії.

comments powered by HyperComments