Рівень організації дорожнього руху в Харкові стане вищим

П'ятниця, 8 червня 2018, 10:20
За допомогою системи «Смарт сіті» у місті підвищується рівень організації дорожнього руху.
Рівень організації дорожнього руху в Харкові стане вищим

Харківські світлофори проходять модернізацію і підключаються до системи «Смарт сіті». Про це повідомив директор Департаменту інфраструктури Сергій Дульфан. За його словами, Харків позиціонується як місто, яке керується сучасними технологіями. Зокрема, він позиціонується як "смарт сіті". Тут зараз діють аж дві програми.  

У межах нової перебачено проведення заміни світлофорів, контролерів , розміщення на світлофорах датчиків щільності транспортного потоку, оглядових камер. Нині до нової диспетчерської підключили більше 65 світлофорних об'єктів з 350. Вони керуються дистанційно. Саме так відбувається заміна циклограми, перенавантажування, введення у той чи інший, отримання відеосигнал. Диспетчер візуально оцінити стан на перехресті, побачити «хвости», затори і оперативно реагувати на ситуацію. 

 Саме так можна відслідковувати роботу громадського транспорту, на якому встановлені трекери руху. Оглядові камери розміщені на кінцевих зупинках та на розворотних колах. Робота з підключення світлофорних об'єктів до системи «Смарт сіті» буде тривати від центральних магістралей до периферійних районів. 

comments powered by HyperComments