Авіакомпанія Myway Airlines запускає регулярні рейси між Тбілісі, Батумі і Харковом

Неділя, 10 червня 2018, 09:24
Нові грузинські авіалінії почнуть виконувати регулярні рейси з Харкова в Тбілісі і Батумі.
Авіакомпанія Myway Airlines запускає регулярні рейси між Тбілісі, Батумі і Харковом

Перший борт авіакомпанії приземлиться в Харкові 12 червня 2018, о 08:50 за місцевим часом. Після офіційної зустрічі в Міжнародному аеропорту Харкова, екіпаж Myway Airlines разом з представниками українських туристичних агентств і ЗМІ, здійснить рейс до Грузії, щоб відкрити для них Тбілісі і Батумі як туристичні напрямки. Планується, що українські
гості повернуться до Харкова рейсом з Батумі.

Регулярні польоти за маршрутом Тбілісі-Харків-Тбілісі відкриють з 12 червня 2018 з частотою виконання 2 рази в тиждень, по вівторках і суботах, на бортах B737-800.

Регулярні рейси Батумі-Харків-Батумі також будуть виконуватися два рази на тиждень - по середах і суботах. Перший переліт на узбережжі планується запустити 13 червня 2018.

Слід зазначити, що Харків буде не єдиним пунктом призначення в Україні. До кінця цього року авіакомпанія планує відкрити рейси до Києва. Крім того, очікується подальше розширення маршрутної мережі новими напрямками, такими як Тель-Авів, Тегеран, Мінськ, Дубай, Санкт-Петербург, Москва, Самара і Пекін (через Урумчі).

На даний момент MyWay Airlines володіє 2 літаками Boeing 737 і планує поповнення флоту третім бортом вже на початку липня, і четвертим - в грудні цього року.

Льотний і наземний персонал авіакомпанії включає 150 осіб, але зі збільшенням кількості маршрутів число співробітників помітно розшириться.

Myway Airlines має довгострокову стратегію розвитку, яка передбачає здійснення регулярних рейсів в різних напрямках по всьому світу, включно зі Сполученими Штатами Америки.

Головною метою є розвиток Грузії в якості туристичного центру.

comments powered by HyperComments