Українки з Харкова, Львова, Дніпра, Одеси і Києва позмагаються у вмінні бігати на підборах

Середа, 13 червня 2018, 11:29
У першому відбірковому турі всеукраїнського проекту журналу Cosmopolitan визначилися 3 фіналістки.
Українки  з Харкова, Львова, Дніпра, Одеси і Києва позмагаються у вмінні бігати на підборах

На території торгово-розважального центру «Караван» дівчата пройшли 100 - метровий забіг у своїх улюблених туфлях на підборах не менше 9 см і футболках з гаслом: «Ми проти раку грудей» в підтримку всесвітньої боротьби з раком молочних залоз.

Кожна учасниця отримала гарантований подарунок від б'юті-партнера акції, Mary Kay®, які зробили дівчатам ідеальний макіяж в спеціальній beauty-зоні, де працювали провідні візажисти компанії. Також всі дівчата отримали знижку на шопінг від ANSWEAR.ua!

За правдиве суддівство відповідали тренери фітнес-клубу Tetra.

Фіналістками відбіркового туру стали:

3 місце - Мусієнко Наталія

2 місце - Носко Наталя

1 місце - Ненько Аліна

Дівчата отримали набір косметичних бестселерів від Mary Kay®, сертифікати від fashion-партнера Answear.ua на 1000, 2000 і 3000 грн відповідно за 3, 2 і 1 місце. Ну а переможниця першого відбіркового туру, Аліна Ненько, відправиться на шопінг в ТРЦ «Караван» з сертифікатом на 5 тис. Грн.

Фіналістки Харкова, Львова, Дніпра, Одеси і Києва позмагаються за головний приз у фінальному, вересневому забігу, який відбудеться в Києві. Та з них, яка пробіжить дистанцію швидше за інших, отримає головний приз - поїздку в Домінікану від партнера проекту Palladium Hotel Group!

Приєднуйся і реєструйся.

comments powered by HyperComments