Під Харковом трапилася серйозна аварія: постраждалі у тяжкому стані

Середа, 13 червня 2018, 18:11
13 червня близько 5 години трапилася аварія з лобовим зіткненням.
Під Харковом трапилася серйозна аварія: постраждалі у тяжкому стані

Біля Люботина 28-річний водій автомобіля Opel виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з автомобілем Volkswagen, повідомляють у Головному управлінні Нацполіції в Харківській області. 

28-річний водій та 25, 27-річні пасажири Opel отримали закриту черепно-мозкову травму та інші тілесні ушкодження. 33-річний водій Volkswagen отримав забої. Всі постраждалі доставлені в Харківську міську клінічну лікарню швидкої і невідкладної допомоги.

Зараз троє постраждалих перебувають у вкрай важкому стані у відділенні реанімації Харківської міської лікарні швидкої та невідкладної допомоги.

Раніше ми писали про те, що Харків посів одне з перших місць у країні за кількістю аварій. Починаючи з 1 січня 2015 по 31 серпня 2017 р. на Харківщині сталося 29 509 аварій.

Також повідомлялося, що у Харківській області в с. Нагірне вантажівка в'хала в газопровід, в результаті чого 180 абонентів залишилися без газу.

Нагадаємо, у результаті лобового зіткнення автомобілів Toyota Land Cruiser і Chevrolet Corvette за селищем Кутузівка Харківського району загинув один чоловік, водій «Шевроле». Аварія сталася 1 травня близько 17:20.

comments powered by HyperComments