На Харківщині відкриють оновлене реанімаційне відділення

Четвер, 14 червня 2018, 14:45
У Балаклійському районі реанімаційне відділення потребувало капітального ремонту майже тридцять років.
На Харківщині відкриють оновлене реанімаційне відділення

На сьогоднішній день в Балаклійській центральній районній клінічній лікарні допомогу отримує 80 тисяч жителів. Крім того, там лікуються й мешканців інших районів Харківської області. 

Щодо реанімаційного відділення, за словами завідуючого відділенням анестезіології з палатами інтенсивної терапії Балаклійської ЦРКЛ Сергія Гопція, там майже 30 років не проводили капітальних робіт. Він розповів, що вже були закуплені меблі та спеціальне обладнання. Відділення буде функціонувати значно краще, а медики та пацієнти отримають належні умови. 

У свою чергу головний лікар Балаклійської центральної районної клінічної лікарні Марина Руденко зазначила, що у відділенні були замінені двері, вікна, внутрішнє оздоблення. Стіни та стелю пофарбовали за допомогою сучасних, що дозволяє їх мити та дезінфікувати. Також  були закуплені сучасні монітори для стеження за пацієнтом, на які виводяться дані про артеріальний тиск, швидкість дихання, пульс, насичення киснем крові хворого. Крім того, для пацієнтів, які довго перебувають у лікарні, придбані спеціальні вакуумні матраци.  

  

comments powered by HyperComments