Інформація про чергове замінування бізнес-центрів у Харкові не підтвердилась

П'ятниця, 15 червня 2018, 11:22
Результати перевірки повідомлення щодо замінювання бізнес-центрів засвідчили, що жодної вибухівки там не було.
Інформація про чергове замінування бізнес-центрів у Харкові не підтвердилась

Вчора, 14 червня, до відділення Нацполіції надійшла інформація про замінювання бізнес-центрів, які знаходяться на вулицях Академіка Проскури, Свободи, Алчевських, Богдана Хмельницького і Московському проспекті.  

Для проведення перевірки виїхали співробітники слідчо-оперативної групи, кінологічної служби, а також експерти-криміналісти та вибухотехніки. Експерти оглянули 25 300 м.кв. приміщень та прилеглих територій. 160 людей довелося евакувати. В ході обстеження жодних вибухових пристроїв або небезпечних речовин правоохоронці не виявили.  

Відомості про події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками) Кримінального кодексу України.  

Нагадаємо, що і 13 червня правоохоронцям довелося евакуювати людей з бізнес-центрів через повідомлення про замінування. Інформація про закладення вибухівки не підтвердилась. Останнім часом такі випадки почастішали.  

comments powered by HyperComments