Дякую всім медичним працівникам за важку працю, за вашу людяність, за тисячі життів, які ви рятуєте - Світлична

Неділя, 17 червня 2018, 11:36
Голова ХОДА Юлія Світлична привітала медичних працівників Харківської області з їх професійним святом.
Дякую всім медичним працівникам за важку працю, за вашу людяність, за тисячі життів, які ви рятуєте - Світлична

Щиро вітаю медиків Харківщини з професійним святом! Ваша професія є однією з найважливіших, адже ви зберігаєте та повертаєте людям здоров’я, а часто – й саме життя. 

Крім професіоналізму у своїй спеціальності, справжній лікар має бути ще й добрим психологом, вміти вислухати пацієнта, підтримати, заспокоїти, допомогти в його біді не тільки фізично, але й морально. Інколи це дуже важко – пропускати крізь себе стільки непростих життєвих історій. Проте справжні лікарі, медики від бога, люди з щирим серцем та великим бажанням допомагати ближньому достойно справляються з цим завданням. 

У цей день – окремі слова подяки нашим військовим медикам. Ваша мужність, сміливість, високий професіоналізм та, інколи, віра в те, що немає нічого неможливого, щоденно рятують життя та здоров'я українським воїнам. Ви сьогодні на передовій. І всі українці пишаються вами. 

 Дякую всім медичним працівникам за важку працю, за вашу людяність, за тисячі життів, які ви рятуєте. Щиро бажаю вам і вашим пацієнтам здоров’я, сил, наснаги, родинного затишку та благополуччя. Зі святом! 

comments powered by HyperComments