Світлична розповіла про розвиток об'єктів сфер освіти, охорони здоров’я, ЖКГ, спорту у Куп`янському районі

Середа, 20 червня 2018, 16:22
Цього року в Куп’янському районі ремонтуватимуть та будуватимуть близько 30 об’єктів.
Світлична розповіла про розвиток об'єктів сфер освіти, охорони здоров’я, ЖКГ, спорту у Куп`янському районі

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

Губернатор Харківської області Юлія Світлична 20 червня відвідала район, привітала його жителів із 95-им днем народження  Куп`янщинии, а також ознайомилася з ходом робіт на зазначених об`єктах. 

«Бажаю Куп’янському району всього найкращого, тому, що він на це заслуговує. Ми продовжуємо розвивати район. Цього року взяли в роботу близько 30 об'єктів. Зокрема, по місту Куп'янську будемо освітлювати вулицю Кузнечну. У трьох школах замінимо вікна на енергозберігаючі. Почнемо цього року ремонт міської лікарні – як головної будівлі, так і інфекційного відділення.  Робитимемо все, щоб об'єкти сфер освіти, охорони здоров’я, ЖКГ, спорту та інших сфер розвивалися».

Серед запланованих на цей рік робіт у районі – продовження реконструкції місцевого будинку культури, переоснащення систем теплопостачання та встановлення модульної котельні в Глушківській ЗОШ, будівництво системи водопостачання села Осиново, поточний ремонт доріг Куп'янськ – Кругляківка та Моначинівка – Прилютове, капітальний та поточний ремонт вулиць і доріг комунальної власності тощо.

Слова вдячності за увагу, яку приділяє району керівництво області, висловив голова Куп'янської РДА Микола Ситник.

«Ми розташовані на самому сході Харківської області, на кордоні з Луганською областю. І ми, як ніхто, відчували ті події, що відбувалися в 2014 році. Ми фактично залишилися без дороги, що поєднувала з обласним центром, були від нього відірвані. Тільки дякуючи зусиллям Президента та обласної влади, ця дорога була відновлена. Минулого року було зроблено 13 км уже по Куп’янському району, сьогодні роботи ведуться по Куп’янську. Сполучення буде відновлено повністю. Те, що ми одержали за останні 2-3 роки, перекриває, напевно, все, що було зроблено за всі роки незалежності України. Немає жодної галузі, жодного напрямку, до якого не долучилася б Юлія Олександрівна та обласна державна адміністрація», - відзначив Микола Ситник.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що харківські дорожники відремонтували в’їзд до Куп'янську. Він являє собою гору, яку перетинає дорога. Там часто їздять великовантажні автомобілі, через що дорожнє покриття зазнало деформацій. А на даний момент там зробили серйозну основу, вирівнюючий шар, облаштували верхній шар асфальтобетону. 

comments powered by HyperComments