Рятувальники попереджують харків'ян про небезпеку

П'ятниця, 22 червня 2018, 11:25
Сьогодні на території області спостерігається надзвичайний рівень пожежної небезпеки.
Рятувальники попереджують харків'ян про небезпеку

Як передає УкрГідрометцентр, сьогодні, 22 червня, на території Харківської області спостерігається надзвичайний (5 класу) рівень пожежної небезпеки. За даними синоптиків, вдень температура повітря в Харкові може досягти до 33 С°.  

Окрім погодних умов, небезпеку також несе звичайна людська необережність. Як передає ГУ ДСНС України у Харківській області, сьогодні о 04:19 надійшла інформація про пожежу, яка сталася в Балаклії в одній з квартир п'ятиповерхового будинку. Про загоряння повідомили сусіди, які побачили дим.  

Під час ліквідації загоряння рятувальники знайшли в задимленій квартирі її господаря, 1979 року народження. Він тоді спав прямо на дивані, який зайнявся. Чоловіка негайно винесли на свіже повітря. Медики виявили, що він був отруєний чадним газом. Наразі постраждалий перебуває на лікуванні в Центральній районній лікарні. 

О 04:50 пожежа була локалізована, а о - 05:06 остаточно ліквідована. Згідно попереднім даним, пожежа виникла через необережне поводження з вогнем під час паління. 

comments powered by HyperComments