Дорогу до Салтівського водосховища відремонтували

П'ятниця, 22 червня 2018, 16:24
Найближчим часом буде замінено покриття ще 2,5 км доріг, зокрема, на ділянці від Вовчанська в бік Старого Салтова, а також у районі села Бугаївка.
Дорогу до Салтівського водосховища відремонтували

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

У районі повністю замінили понад 7 км дорожнього покриття.

«Це суцільні ділянки доріг - на в'їзді в район, в селах Шестакове і Заріччя та через Старий Салтів. Асфальтобетон там вже покладений, закінчується зміцнення узбіч, - розповів заступник начальника Служби автомобільних доріг Харківської області Сергій Пляка. - Найближчим часом буде замінено покриття ще 2,5 км доріг, зокрема, на ділянці від Вовчанська в бік Старого Салтова, а також у районі села Бугаївка. Таким чином, всього по району буде повністю замінено дорожнє полотно на протяжності близько 10 км».

Крім того, за інформацією Сергія Пляки, в районі були проведені роботи з ліквідації ямковості - вони закінчилися ще в травні.

За словами голови Вовчанської РДА Віталія Мірошника, такі масштабні ремонтні роботи на дорогах району не проводились десятиліттями.

«Дорога Харків - Вовчанськ дуже важлива, особливо завантажена вона в літній період. Щодня по ній проїжджає близько 20 тисяч автомобілів, тому було важливо забезпечити комфортний і безпечний проїзд по цьому напряму, - говорить Віталій Мірошник. - Також важливо було відремонтувати ділянки через населені пункти, де їздять шкільні автобуси».

Раніше ми писали, що вже відбулись три тендерні процедури по дорогах, на яких виконуватимуться роботи митним коштом. Мова про дороги Старий Мерчик – Красний Кут, Кегичівка – Старовірівка, Мерефа- Зміїв.

Нагадаємо, з держбюджету на ремонт місцевих доріг Харківщини виділять 650 млн грн. Загалом для фінансування ремонту та утримання доріг місцевого значення у регіонах уряд передбачив у Державному дорожньому фонді субвенцію в розмірі 11,5 млрд грн.

Також ми зазначали, що серед пріоритетів у дорожньому будівництві на 2018 рік губернатор Харківщини відзначила завершення реконструкції Губарівського шляхопроводу та ремонт траси Харків – Охтирка. 

comments powered by HyperComments