Цього тижня відбулись три тендерні процедури по дорогах, на яких виконуватимуться роботи митним коштом

П'ятниця, 27 квітня 2018, 17:10
Мова про дороги Старий Мерчик – Красний Кут, Кегичівка – Старовірівка, Мерефа- Зміїв.
Цього тижня відбулись три тендерні процедури по дорогах, на яких виконуватимуться роботи митним коштом

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

«Також хочу зазначити, що тривають роботи з ліквідації ямковості. Зокрема, ми повністю завершили цей процес на ділянці кільцевої дороги від авторинку до смт Високого і до Олексіївки. Плануємо до 1 травня закінчити ділянку від Олексіївки до повороту на місто Чугуїв. Повністю завершені роботи на ділянці  від Високого до перехрестя з проспектом Гагаріна в м. Харкові – майже 14 км. На початку травня будуть завершені роботи з ліквідації ямковості на ділянці від Харкова до кордону з Полтавською областю», - повідомив перший заступник начальника Служби автомобільних доріг у Харківській області Сергій Пляка.

Роботи тривають у районі Вишневого (Балаклійський район), біля села Кобзівка (Красноградський район), у районі Старого Салтова (Вовчанський район), три бригади виконують роботи з ліквідації ямковості на дорозі Мерефа – Лозова (поблизу Троїцького, Панютиного та кордону Первомайського та Лозівського районів). Роботи тривають поблизу Куп’янська. 

Всього на дорогах області працює 39 дорожніх бригад. 

Нагадаємо, з держбюджету на ремонт місцевих доріг Харківщини виділять 650 млн грн. Загалом для фінансування ремонту та утримання доріг місцевого значення у регіонах уряд передбачив у Державному дорожньому фонді субвенцію в розмірі 11,5 млрд грн.

Також ми зазначали, що серед пріоритетів у дорожньому будівництві на 2018 рік губернатор Харківщини відзначила завершення реконструкції Губарівського шляхопроводу та ремонт траси Харків – Охтирка. 

comments powered by HyperComments