На Харківщині приводять до ладу мости та дороги місцевого значення

Субота, 23 червня 2018, 13:26
Наприклад, вже стартували роботи на мосту біля села Куп’єваха на дорозі Харків - Охтирка.
На Харківщині приводять до ладу мости та дороги місцевого значення

Про це розповів перший заступник начальника Служби автомобільних доріг Сергій Пляка. Він також повідомив, що скоро мають стартувати роботи на шляхопроводі біля села Кислівка.  

За його словами, за цей час була зроблена колосальна робота, під час якої спеціалісти розробили проект та провели експертизу. Так вже був одержаний дозвіл на початок робіт. 

Пляка також зазначив, що розпочались  роботи з  виготовлення проектної документації на ремонт шляхопроводу біля села Граково Чугуївського району. 

Також приводяться до ладу дороги місцевого значення. За словами заступника директора ДП «Дороги Харківщини» Сергія Литвинця, сьогодні тривають роботи з поточного середнього ремонту та ліквідації ямковості. По 66 об’єктах вже оголосили тендерні процедури, за 28 визначені переможці. 

За його словами, вже були виконані роботи на об’єктах поточного ремонту дороги Богодухів – Павлівка – Гути та на під’їзді до села Руська Лозова Дергачівського району. Тривають роботи з поточного середнього ремонту і на інших об’єктах області.  

comments powered by HyperComments