Оздоровлення дітей на Харківщині: актуальна інформація

Вівторок, 26 червня 2018, 18:01
У Харківській області вже оздоровилися майже 88 тисяч дітей.
Оздоровлення дітей на Харківщині: актуальна інформація

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

«У червні на території області відпочинок та оздоровлення дітей здійснювали 734 заклади різних типів, роботою яких було охоплено майже 88 тисяч дітей. Сьогодні на засіданні штабу наше завдання - розглянути питання якості роботи усіх закладів та стану дотримання вимог безпеки життя і здоров’я дітей під час оздоровчого процесу», - повідомив заступник голови ХОДА Анатолій Бабічев.

У Харківській області планують працювати цього літа 26 дитячих оздоровчих таборів з цілодобовим перебуванням дітей. Протягом квітня-травня спеціалісти ДСНС провели перевірки в цих закладах. Також, за дорученням керівника області Юлії Світличної в області приділяється підвищена увага питанням стану пожежної та санітарної безпеки в таборах відпочинку.

А минулого сезона найбільше дітей по областях України було влітку оздоровлено з нашої області. Майже 222 тис. маленьких харків'ян відпочили у дитячих таборах. Також наша область лідирувала за показниками фінансування оздоровчої кампанії з обласного бюджету: на придбання путівок для дітей пільгових категорій цьогоріч було виділено 48,5 млн грн, за які куплено 7435 путівок до таборів та санаторних установ області, а також до таборів на узбережжях Чорного та Азовського морів і в Карпати.

comments powered by HyperComments