"Спілка ветеранів АТО" висунула вимогу виділяти землю учасникам АТО в межах Харкова

Субота, 30 червня 2018, 16:54
За словами представників організації, така практика існує в найбільших містках України, таких як Києві, Львів, Одеса чи Дніпро.
"Спілка ветеранів АТО" висунула вимогу виділяти землю учасникам АТО в межах Харкова

"Спілка ветеранів АТО" наголошує на тому, що вже пора почати виділяти землю учасникам АТО в межах самого Харкова. Про це йдеться в петиції, яка була опублікована від імені Волчелюка Віктора. В тексті документа наголошується, що  в самому Харкові нині проживає 7 тисяч ветеранів з 11 тисяч учинків АТО регіону.  

Вони отримують земельні ділянки під фермерське господарство і садівництво в районах області. Разом з тим землю у межах міста майже ніхто не отримує, зазначає автор петиції. Це в той час, коли в тому ж Києві, Дніпрі, Одесі, Львові та інших районних центрах така практика існує. У зв'язку з чим "Спілка ветеранів АТО" висуває вимогу почати виділяти учасникам бойових дій земельні ділянки в межах самого Харкова.  

Крім того, автор петиції від імені Спілки наполягає на необхідності створення прозорого і зрозумілого механізму виділення земельних ділянок. У першу чергу це стосується сімей загиблих, поранених бійців і добровольців. 

comments powered by HyperComments