Держава виділяє кошти на житло для дитячих будинків сімейного типу — голова ХОДА

Неділя, 1 липня 2018, 17:10
За словами Юлії Світличної, цього року завдяки цій програмі було придбано два житла.
Держава виділяє кошти на житло для дитячих будинків сімейного типу — голова ХОДА

Голова ХОДА розповіла, що вперше за роки незалежності України центральна влада почала виділяти фінансування для того, щоб були придбані житла для дитячих будинків сімейного типу. Зокрема, цього року завдяки даній програмі на Харківщині вже було куплено два приміщення. 

Власниками одного з таких приміщень стали Владислав та Людмила Глебови, які виховують сімох дітей. Родина нещодавно переїхала у новий дім, придбаний за державною програмою підтримки ДБСТ. Будинок знаходиться у селі Піщанка Красноградського району.  

За словами Юлії Світличної, у новому будинку Глебових провели ремонт, родині була надана допомога у заключенні договорів з комунальними підприємствами району щодо надання послуг. Вона підкреслила, що це приємно, коли така родина починає мешкати в кращих умовах.  

Про це Світлична розповіла у межах свого візиту до Красноградського району, де зараз проходить відновлення низки об’єктів. Вона написала на своїй сторінці в мережі "Фейсбук", що надалі триватиме капітальний ремонт центральної районної лікарні, вона буде отримувати нове медичне обладнання. Буде збудований новий сучасний спортивний комплекс, в якому буде відкрито майже десять спортивних секцій. Зокрема, особлива увага буде приділена ремонту доріг, закладів гуманітарної сфери, об’єктів комунального господарства та освітленню вулиць. 

 

comments powered by HyperComments