У Харкові відбувся рекордний флешмоб за участю освітян

Вівторок, 3 липня 2018, 09:20
Освітній флешмоб зібрав в одному місці рекордну кількість учасників.
У Харкові відбувся рекордний флешмоб за участю освітян

2 липня 600 вчителів з різних регіонів України зібралися на площі Конституції, щоб приєднатися до акції на підтримку Нової української школи. Її учасниками були вчителі, які беруть участь в конференції EdCamp Ukraine - 2018. 

В межах флешмобу педагоги вишикувалися на площі групами та зобразили п’ять символів безпеки Нової української школи: цифру 50 (знак обмеження швидкості), серце, літери "Н", "У" і "Ш" (Нова українська школа), знак рівності та сонце. 

На руках учасників були жовті тематичні браслети-флікери, які під час фіксування утворених символів підійняли догори. 

Про свої враження від флешмобу, зокрема, розповіла голова ХОДА Юлія Світлична на своїй сторінці в мережі "Фейсбук". Вона написала, що майже 600 педагогів взяли участь в освітянському флешмобі. Пізніше губернаторка зазначала, що Харківська область долучається до реформування освіти.  

"Разом із Міністерством науки і освіти будемо робити все, щоб наші діти навчалися і безпечних і комфортних умовах», - підкреслила вона. 

 У свою чергу Міністр освіти та науки Лілія Гриневич зазначила, що безпека у школі включає багато аспектів - як фізичних, так і  психологічних. Загалом, всі вони є важливими складовими Нової української школи.  

"В ньому беруть учать вчителі, які приїхали сюди за власним бажанням, - розповіла міністр, - це творчі, активні люди. Завдяки такому вчительству ми зможемо здійснити реформу Нової української школи". 

comments powered by HyperComments