Винуватці смертельної ДТП на Сумській скаржаться на проблеми зі здоров'ям

Четвер, 12 липня 2018, 11:19
Геннадій Дронов та Олена Зайцева скаржаться через своїх адвокатів на поганий фізичний стан.
Винуватці смертельної ДТП на Сумській скаржаться на проблеми зі здоров'ям

Геннадій Дронов, один з учасників смертельної ДТП, яка забрала життя шести людей, поскаржився на стан свого здоров'я. Як передає Gazeta.ua, про це заявив адвокат Дронова Сергій Перепелиця. Він зазначає, що його підзахисний лікується в стінах СІЗО, в той же час як Олена Зайцева могла їздити на обстеження.  

За словами Перепилиці, Дронов потерпає від тиску, болей в голові та шиї, які залишились після ДТП. На обстеження, як та же Зайцева, він не їздив. Як заявив адвокат, його підзахисний не може скористатися кваліфіковано медичною допомого та вільним спілкуванням з друзями та родичами.  

Також Перепелиця не погоджується з тим, що процес затягується, та наголошує, що справа просувається без затримки. 

Адвокатка Олени Зайцевої Юлія Козир також передала скарги своєї підзахисної. За її словами, у травні вона зверталася до суду з клопотанням щодо надання дозволу вивезти Зайцеву на обстеження. Козир підкреслила, що фізичний стан підзахисної погіршується. А в СІЗО немає потрібних ліків. Також у виданні повідомляють, що  Зайцеву бачили поблизу харківського медзакладу, де вона проходила огляд. Вона була у компанії подруг, без наручників.  

Нагадаємо, що нещодавно було перенесене чергове судове засідання з приводу смертельної ДТП на Сумській. Все через те, що адвокат Дронова, Сергій Перепилиця, не прийшов у той день до суду. Наступне засідання відбудеться 18 липня. 

comments powered by HyperComments