У Харкові водій ВАЗ виїхав на тротуар та збив дитину у візочку

Неділя, 15 липня 2018, 11:11
Чоловік, який був за кермом автомобілю, не впорався з керуванням.
У Харкові водій ВАЗ виїхав на тротуар та збив дитину у візочку

Аварія сталася 14 липня в Харкові. Увечері водій автомобіля ВАЗ не зміг впоратися із керуванням та вилетів на тротуар, передає поліція Харківщини. Там він збив 20-річну матір із п'ятимісячним немовлям, яке знаходилося у дитячому візочку. Дитина загинула на місці.  

Правоохоронці повідомляють, що 28-річний водій  ВАЗ, коли втратив контроль над транспортом, виїхав на тротуар та зачепив дитячий візочок. Там на той момент знаходився 5-місячний хлопчик. Від удару дитина вилетіла з візка. Його мати залишилася із закритою черепно-мозковою травмою та струсом мозку. Її було госпіталізовано. 

Зазначається, що аварія трапилася  близько 18:00 на проспекті Гагаріна навпроти пішохідного переходу. За даним ДТП відкрили кримінальне провадження. 

Водія було затримано. За результатами медичного огляду водій виявився тверезим. Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Чоловік затриманий в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Йому загрожує до 8 років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

comments powered by HyperComments