На Харківщині внаслідок займання автоцистерни загинув оператор підприємства

Понеділок, 16 липня 2018, 12:19
В Краснокутському районі займання автоцистерни з розчинником призвело до загибелі оператора нафтопереробного підприємства.
На Харківщині внаслідок займання автоцистерни загинув оператор підприємства

Інцидент стався 15 липня. На території нафтопереробного підприємства виникла пожежа, передає ГУ ДСНС України у Харківській області. Інформація про інцидент надійшла о 11:14. Рятувальники, які прибули на місце, встановили, що зайнялася автоцистерна на базі автомобіля DAF з розчинником. Загальна площа загоряння склала близько 40 м2. 

Був ризик того, що вогонь може перекинутись на інші резервуари. Прокладали магістральну лінію від автоцистерн члени добровільної пожежної команди підприємства. Рятувальники ДСНС погасили пожежу та охолодили сусідні резервуари. 

Пожежа була локалізована о 11: 50, 13: 35 — остаточно ліквідована. Під час ліквідації загоряння рятувальники виявили тіло чоловіка 1997 року народження, який був оператором підприємства. Причину загорання автоцистерни та суму завданих збитків наразі встановлюють. 

Нагадаємо, що мешканці Харківської області повідомили про мор риби в місцевому водосховищі. Вони підозрюють що причиною могли стати якісь отруйні речовини. Разом з тим експерти вказують на високу температуру повітря та відсутність течій, що приводить до цвітіння води.  

comments powered by HyperComments