Живодери жорстоко повбивали тварин в харківському притулку

Понеділок, 16 липня 2018, 13:16
Злочинці продерлися до міні-притулку та вчинили жорстоку розправу над кішками.
Живодери жорстоко повбивали тварин в харківському притулку

Вночі на 15 липня вночі в Харкові невідомі особи пробралися до міні-притулку для тварин і порубали кішок й кошенят, передає УНІАН. Як пише зоозахисниця Марина Суркова на своїй сторінці в мережі "Фейсбук", у той момент власниця притулку була відсутня. 

Розправа була дуже жорстокою: зловмисники побили палицями та порубали за допомогою лопат кішок та кошенят. Власниця притулку Олена Тарасова переконана, що це зробили підлітки, які проживають неподалік. За її словами, вони заходили в двір, коли власниця була відсутня, гладили кошенят, заходили до приміщення та щось видивлялись. Також Тарасова відзначила, що сусіди є людьми адекватними та нічого проти притулку не мали.  

За словами власниці, цієї зими вже був схожий інцидент. Тоді невідомі особи жорстоко побили собаку та двох її цуценят. Собака вилікувалась, проте цуценята втекли.  

На даний момент поліцією вирішується питання про внесення події до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Тіла мертвих тварин забрали на експертизу. Як зазначає прес-офіцер Нацполіції у Харківській області Оксана Калмикова, вже були проведені два огляди. Під час другого  були зібрані усі необхідні матеріали, зняті відбитки пальців. 

comments powered by HyperComments