Світлична відгукнулась на прохання мешканців стосовно вирішення наболілого питання ремонту дороги — Геращенко

Вівторок, 17 липня 2018, 09:15
За словами голови селищної ради, на поточний ремонт проблемної ділянки дороги через Зелений Колодязь область виділила 2 мільйона гривень.
Світлична відгукнулась на прохання мешканців стосовно вирішення наболілого питання ремонту дороги — Геращенко

Про це на своїй сторінці в мережі "Фейсбук" написала голова селищної ради села Введенка та волонтерка Ганна Геращенко. Вона згадувала, що ремонт дороги через Зелений Колодязь стартував ще в 2016 році. Дана дорога перебувала на балансі Служби Автомобільних Доріг у Харківській області. Але Служба грошей на її ремонт не виділяла. Через це сесією депутатів селищної ради були виділені 500 тисяч гривень. Цих грошей вистачило на ремонт декількох ділянок доріг, які зазнали найсильніших руйнувань. Як зазначила Геращенко, такі гроші вперше з'явились в бюджеті селищної ради завдяки реформі децентралізації. 

В 2017 році сесією депутатів селищної ради було виділено ще 250 тисяч гривень на ямковий ремонт ділянки дороги. Ще 80 м.кв. було зроблено за рахунок самого підрядника. В якості благодійної допомоги відремонтовано дві ями по дорозі до Рогані  

"Від імені мешканців с. Зелений Колодязь та с. Тернова я, як голова, звернулась до керівництва Харківської обласної державної адміністрації, — написала Геращенко, — за сприяння особисто губернатора області Світличної Юлії Олександрівни, яка відгукнулась на прохання мешканців стосовно вирішення наболілого питання, на поточний на ремонт проблемної ділянки дороги через Зелений Колодязь областю було виділено 2 млн.грн.". 

За її словами, тендер по обранню підрядника проходив через сайт Прозоро. Там була розміщена інформація стосовно кошторису. Роботи розпочались одразу, як тільки був проведений тендер. Як зазначила Геращенко, нині дорога від Зеленого Колодязя до Харкова скоротився на 10-15 хвилин.  

 "Дякуємо всім, завдяки чиїм зусиллям ремонт дороги став можливим! Мешканцям — за терпіння та продуктивну співпрацю, яка сприяла у вирішенні наболілого питання, — підкреслила вона, — команді селищної ради — за кропітку повсякденну роботу. Всім сумлінним платникам податків, як нашої селищної ради, так і Харківської області. Губернатору області, Юлія Світлична за те, що всі прохання наших мешканців розглядаються та виконуються в максимально можливі для цього строки". 

comments powered by HyperComments