І град, і дощ: харків’ян попередили про погіршення погоди

П'ятниця, 20 липня 2018, 14:20
Сьогодні в низці регіонів країни спостерігається несприятлива погода.
І град, і дощ: харків’ян попередили про погіршення погоди

Як передає УкрГідрометцентр, до кінця доби 20 липня в більшості областей пройде гроза, у Харківській, Донецькій, Луганській, Дніпропетровській, Херсонській та Запорізькій областях місцями сягатимуть шквали 15-20 м/с. Також обіцяють град та сильний дощ. 

У зв’язку з погіршенням погодних умов в патрульній поліції Харкова закликали всіх учасників дорожнього руху бути особливо обачними та дотримуватись ПДД. Водіям рекомендується в таких умовах знизити швидкість руху, уникати різкого гальмування, збільшити дистанцію між автомобілями, відмовитись від обгонів та утриматися від зупинок на проїжджій частині.  

Що стосується пішоходів, то їм радять знаходитись подалі від проїжджої частини, переходити дорогу тільки по пішохідним переходам, рухатись назустріч транспортному потоку і при можливості носити одяг зі світлоповертаючими елементами.  

Нагадаємо, що 22 липня поблизу стадіону “Металіст” буде перекритий дорожній рух. Там в цей день буде проходити матч Першої ліги України між командами «Металіст-1925» та «Агробізнес».  

comments powered by HyperComments