Проблема з хлором в Харкові вирішена — Світлична

Субота, 21 липня 2018, 16:26
За словами голови ХОДА, повністю зняти проблему та забезпечити потребу в хлорі «Харківводоканалу» планується протягом кількох днів.
Проблема з хлором в Харкові вирішена — Світлична

Найближчим часом КП «Харківводоканал» має отримати хлор від ВАТ «Дніпроазот», яке поновило свою роботу. Як розповіла голова ХОДА Юлія Світлична, це має вирішити питання щодо забезпечення міста Харкова хлором. В останні дні воно стояло гостро. Остаточно проблема має бути вирішена протягом кількох днів. 

“На території Харківської області проблема дефіциту хлору виникла виключно в Харкові, — розповіла губернаторка, — в інших містах та районах області комунальними підприємствами були сформовані достатні запаси для безперебійної роботи та забезпечення потреби мешканців у питній вод".  

Нещодавно технологічний запас хлору КП «Харківводоканал» частково поповнюють поставки з Румунії, що дозволило уникнути виникнення критичної ситуації. Ситуація знаходиться під жорстким контролем керівництвом підприємства та перебуває на постійному контролі ХОДА. 

Також Світлична висловила свою подяку Уряду, керівникам структурних підрозділів Харківської ОДА та колективу КП «Харківводоканал» за фахові дії під час складної ситуації. Також вона доручила повноваженим органам проаналізувати, з чим пов’язана відсутність достатніх запасів хлору на КП «Харківводоканал» та чому саме в Харкові резервів хлору вистачало на найменшу кількість днів серед усіх обласних центрів країни. 

Нагадаємо, що на території Харківської області продовжують ремонтувати дороги місцевого значення. На даний момент відповідні роботи ведуться у восьми районах Харківщини. Минулого тижня там проходили роботи з підготовки основи покриття, фрезерування, заміни та встановлення дорожніх знаків та бар’єрного огородження. 

comments powered by HyperComments