Московський проспект буде частково закритий для транспорту

Середа, 25 липня 2018, 11:30
Протягом двох днів там будуть проходити роботи з реконструкції проспекту.
Московський проспект буде частково закритий для транспорту

Транспортний рух по проспекту Московському, на ділянці від вулиці 12 Квітня до вулиці Роганської, заборонений з 9:00 до 21:00 25 та 26 липня. Як передає Департамент інфраструктури, там на той час будуть проходити роботи з реконструкції Московського проспекту. 

Об’їхати закриту ділянку можна буде прилеглими вулицями — Мира и Лосівською. Міський пасажирський транспорт на ділянці мають пропускати. 

Також тролейбус №11 на певний час змінює свій маршрут. Рух тролейбусів по вулиці Коцарській, вулиці  Благовіщенській, Соборному узвозу заборонений з 10:00 до 13:00 25 липня. Як передає Департамент інфраструктури, там на цей час має відбутися знесення дерева на вулиці Коцарській. 

У цей час тролейбус №11 буде курсувати наступним чином: розворотне коло «пр. Дзюби» - пр. Ново-Баварський - вул. Китаєнка - пр. Любові Малої - вул. Планова - вул. Семінарська - вул. Велика Гончарівська - розворотне коло «вул. Конєва». 

Нагадаємо, що нещодвано волонтери, які допомагають військовим, опублікували список поточних потреб. Наприклад, на даний момент там потрібна питана вода, кава, та чай.  

comments powered by HyperComments