127 тисяч дітей Харківщини змогли відпочити та оздоровитися

Четвер, 26 липня 2018, 09:20
З них 67 тисяч дітей - з соціально незахищених верств населення.
127 тисяч дітей Харківщини змогли відпочити та оздоровитися

Про це розповіла завідувачка сектору з організації оздоровлення дітей Управління у справах молоді та спорту ХОДА Оксана Колодідєва. За її словами, в червні та липні в Харківській області діяло 711 закладів відпочинку, в яких перебувало більше 83 тисяч дітей. 710 закладів вже не працюють. Діти відпочили та оздоровились в 25 стаціонарних таборах Харківщини. Там було прийнято майже 8,5 тисячі осіб. 

За межі регіону за кошт державного та обласного бюджету відправили 3065 дітей. За оперативними даними, оздоровленням та відпочинком охоплено майже 127 тисяч дітей, що складає 55,5% від запланованої кількості. З них 67 тисяч дітей - з соціально незахищених категорій населення.  

На оздоровлення дітей пільгових категорій з бюджету області виділили 51 342 гривень. Вже закупили 7550 путівок до санаторіїв та таборів на узбережжі Чорного та Азовського моря, у Харківської області, в Карпатах.  

Нині за бюджетний кошт області на оздоровлення як до інших регіонів, так і в табори на Харківщині, направлено 4240 дітей пільгових категорій. З 1 вересня процес оздоровлення дітей не завершується. Вони відпочиватимуть в українських Карпатах та на узбережжі Чорного моря. 

comments powered by HyperComments