На перехресті вулиць Шевченка та Матюшенка проходить масштабна реконструкція

Четвер, 26 липня 2018, 12:20
Реконструкція проходить в межах міських програм з безпеки дорожнього руху і розвитку міського електротранспорту.
На перехресті вулиць Шевченка та Матюшенка проходить масштабна реконструкція

Масштабна реконструкція проходить на перетині вулиць Шевченка та Матюшенка. За словами директора Департаменту інфраструктури Сергія Дульфана, там проходить цілий комплекс робіт - реконструкція трамвайного переїзду і заміна рейкового шляху за двома напрямками, встановлення ще одного світлофора. Роботи проходять в межах міських програм з безпеки дорожнього руху і розвитку міського електротранспорту. 

Також в цьому районі мають облаштувати зливову каналізацію. Зокрема, там розширять проїжджу частину вулиці Весніна, що забезпечить додаткову смугу для лівого повороту при спуску з вулиці Весніна на Салтівку. 

Також Дульфан повідомив, що водії довго чекають на зміну сигналу світлофора. Тому на цій ділянці дорожньої мережі розрахують нові циклограми для світлофорів. Загалом, всі роботи мають бути завершені до кінця вересня. 

Нагадаємо, що у Люботинській міській лікарні тривають ремонтні роботи, які стартували ще 2016 році. За цей час були змінені вікна й двері, переоснастили систему теплопостачання, відбувся капітальний ремонт підлоги та кабінетів.  

comments powered by HyperComments