Кегичівська лікарня і надалі може розраховувати на підтримку – Світлична

П'ятниця, 27 липня 2018, 13:20
27 липня голова ХОДА Юлія Світлична здійснила робочу поїздку до Кегичівського району, під час якої вона відвідала місцеву лікарню.
Кегичівська лікарня і надалі може розраховувати на підтримку – Світлична

У Кегичівці Світлична провела нараду з керівництвом району, поспілкувалась з представниками місцевої громади та оглянула хід відновлювальних робіт на низці об’єктів. Зокрема, губернаторка навідалася до центральної районної лікарні.  

В цьому медзакладі відбулася заміна вікон в лікувальному корпусі та капітальний ремонт дитячого відділення. Там був проведений повний комплекс робіт, замінені комунікації, підлога, відремонтовані стіни, встановлені меблі. 

За словами Юлія Світличної, ця лікарня і надалі може розраховувати на підтримку. На черзі там стоїть ремонт у терапевтичному відділенні. Заплановано завершити роботи вже в поточному році.  

“Продовжимо й надалі розробляти проектно-кошторисну документацію, щоб з часом кожен поверх лікарні відповідав стандартам якості – як для лікування, так і для роботи медичних працівників і лікарів”, – зазначила голова ХОДА. 

За словами головного лікаря Кегичівської ЦРЛ Анатолія Федорова, кожного року в стаціонарі закладу лікується близько 3 - 3,5 тисячі пацієнтів. Поліклініка приймає в середньому 390 осіб на добу. Сюди навідуються не тільки місцеві жителі, але й мешканці Сахновщинського району. 

У лікарні є три відділення –  хірургічно-гінекологічне, терапевтичне та дитяче. Нещодавно там було отримане нове обладнання, в тому числі операційні столи, апарати для наркозу тощо. А Голова ХОДА у свою чергу відзначила, що загалом у регіоні цього року приділено підвищену увагу зміцненню матеріально-технічної бази та проведенню ремонтів у закладах охорони здоров’я. 

“У цілому по області цього року буде відремонтовано близько 20 об’єктів, – розповіла Юлія Світлична, – звичайно, ми, окрім ремонтів, закупаємо нове обладнання для закладів у всіх районах області, що дозволяє проводити сучасну діагностику та правильно назначати лікування".  

Нагадаємо, що сьогодні голова ХОДА Юлія Світлична навідується до Кегічивського району Харківської області з робочим візитом. Там вона перевірить школи, об'єкти інфраструктури та медичні установи. Про це щойно повідомили в Харківській облдержадміністрації.  

Крім того, нещодавно Світлична зустрілася з робочим колективом Харківського заводу спецмашин, який вона поздоровила з 75-літтям підприємства. Вона також запевнила їх, що зараз пріоритет віддається забезпеченню соціальних гарантій.  

comments powered by HyperComments