Кегичівський районний будинок культури очікує капітальний ремонт — Світлична

П'ятниця, 27 липня 2018, 14:00
На даний момент в будівлі вже замінили систему опалення, а також всі вікна й двері.
Кегичівський районний будинок культури очікує капітальний ремонт — Світлична

З ходом роботи вже ознайомилася голова ХОДА Юлія Світлична в межах своєї робочої поїздки до Кегичівського району. Як передають в ХОДА, місцевий будинок культури розташований в будівлі, яку побудували ще в 1956 році. З тих пір капітального ремонту там ніхто не проводив.  

За словами директорки Кегичівського районного будинку культури Ірини Карунської, будівля була в занедбаному стані. Вона заначила, що в ній обвалювалася штукатурка, а в залі падала стеля. В зимовий період тут було холодно.  

“На зараз у нас вже замінено на сучасне опалення, — розповіла директорка БК, — не переживаємо, що діти застудяться, коли перевдягаються. Замінили всі вікна й двері. Ми дуже вдячні Юлії Світличній за підтримку, розраховуємо, що вона буде й надалі, і той капітальний ремонт, який розпочали, завершиться. На його завершення чекає вся громада селища”. 

 Голова ХОДА ознайомилася з проведеними ремонтними роботами та планами щодо подальшого ремонту. За її словами, фінансування на продовження робіт є, і капітальний ремонт триватиме. 

 “Будинок культури – це культурне серце кожного району, — зазначила Юлія Світлична, — надзвичайно важливо приділяти увагу розвитку всіх ланок і сфер життя громади, в тому числі культурі. Ми ще минулого року розпочали ремонти в будинках культури в районах та селах Харківської області, цього року будемо продовжувати”.  

Світлична підкреслила, що роботи в будинку культури мають бути завершені в поточному році. Усі фінансові питання вже були передані в роботу. Також голова ХОДА подякувала співробітникам БК за підтримку талановитої молоді. За її словами, кожна дитина повинна мати можливості для розвитку. 

Нагадаємо, що сьогодні голова ХОДА Юлія Світлична навідується до Кегічивського району Харківської області з робочим візитом. Там вона перевірить школи, об'єкти інфраструктури та медичні установи. Про це щойно повідомили в Харківській облдержадміністрації.  

В ході робочого візиту Світлична провела нараду з керівництвом району, поспілкувалась з представниками місцевої громади та оглянула хід відновлювальних робіт на низці об’єктів. Зокрема, губернаторка навідалася до центральної районної лікарні.

 

  

    

comments powered by HyperComments