Вулиця Велика Панасівська ще місяць буде недоступна для транспорту

Середа, 1 серпня 2018, 10:13
Там на даний момент були продовжені терміни капітального ремонту трамвайних колій.
Вулиця Велика Панасівська ще місяць буде недоступна для транспорту

Транспортний рух Великій Панасівській, на ділянці від провулку Лосівського до вулиці Євгенія Котляра, заборонений до 17:00 31 серпня. Як передає Департамент інфраструктури, на цей час продовжили терміни капітального ремонту трамвайних колій. 

На цей період автобуси автобус №303е буде курсувати таким чином: вул. Євгенія Котляра - вул. Чоботарська - пров. Пискунівський і далі за маршрутом. 

Також до 31 серпня по вулиці Великій Панасівський, на ділянці від вулиці  Євгенія Котляра до провулку Лосівського, провулку Лосівському, проїзду Рогатинському заборонений рух трамваїв. У зв'язку з цим, маршрут трамвая №12 змінився наступним чином: Південний вокзал - вул. Євгенія Котляра - вул. Велика Панасівська - Новоіванівський міст - узвіз Клочківський - пр. Незалежності - вул. Трінклера - вул. Маяковського - вул. Мироносицька - пл. Першого Травня - вул. Сумська - Білгородське шосе - Лісопарк; 

№20: Південний вокзал - вул. Євгенія Котляра - вул. Велика Панасівська - Новоіванівський міст - вул. Клочківська - пр. Перемоги. 

Згідно попереднім планам, транспортний рух по вулиці Великій Панасівській планувалося відновити 31 липня.   

Як повідомляла "Справжня варта", скоро буде відкритий прямий рейс з Харкова до Лондона, столиці Великобританії. Перельоти будуть відкриті 13 листопада та будуть здійснюватися 3 рази на тиждень.  

comments powered by HyperComments