За останню добу на Харківщині сталося 60 аварій

Четвер, 2 серпня 2018, 12:24
Внаслідок цих ДТП травм зазнало п‘ятеро осіб
За останню добу на Харківщині сталося 60 аварій

Одна з таких аварій сталася вчора, 1 серпня у селі Черкаська Лозова Дергачівського району, передає Поліція Харківщини. Там зіткнулися автомобілі «Volvo»та «BMW». В результаті ДТП 21-річний водій «BMW» отримав закриту черепно-мозкову травму та інші ушкодження. Його було доставлено до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.

В цю лікарню також потрапила 18-річна пасажирка «BMW». У неї також діагностували відкриту черепно-мозкову травму, і в тому числі струс головного мозку. Стан здоров’я дівчини оцінюють як стабільно тяжкий.

Загалом, за минулу добу співробітники патрульної поліції Харківщини винесли 350 постанов за порушення Правил дорожнього руху. У випадках, коли за кермо сідали особи напідпитку, було складено сім адмінпротоколів за ст. 130 (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

comments powered by HyperComments