В Харкові сталося смертельне ДТП за участі велосипедиста

П'ятниця, 3 серпня 2018, 12:30
В результаті зіткнення 72-річний водій велосипеду загинув.
В Харкові сталося смертельне ДТП за участі велосипедиста

Вчора, 2 серпня, близько першої години ня на бульварі Богдана Хмельницького 72-річний велосипедист несподівано втратив свідомість та зіткнувся з автобусом "Mercedes". Як передають в поліції Харківщини, його було доставлено до Харківської міської клінічної багатопрофільної лікарні. Там від отриманих травм він помер. 

Дану інформацію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. 

Також того дня о 13:40 у селі Просяне Нововодолазького району зіткнулися карета швидкої та молоковоз. Водій, фельдшер та медична сестра швидкої внаслідок ДТП отримали забої кінцівок. Їх оставили до місцевої лікарні. За даним інцидентом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ.  Правоохоронцями з'ясовуються обставини аварій.  

Загалом, за добу співробітники патрульної поліції Харківської області винесено 300 постанов за порушення Правил дорожнього руху. За керування в нетверезому вигляді складено 7 адміністративних протоколів. 

 

comments powered by HyperComments