Ремонт доріг на Харківщині: виконані роботи на 20 об’єктах поточного ремонту

П'ятниця, 3 серпня 2018, 13:25
Наступного тижня дорожники візьмуть до робіт з поточного ремонту ще 13 об’єктів.
Ремонт доріг на Харківщині: виконані роботи на 20 об’єктах поточного ремонту

Про це повідомив иректор ДП «Дороги Харківщини» Ігор Турченко, передає прес-служба ХОДА. 

Також продовжуються роботи з експлуатаційного утримання доріг місцевого значення. У кожному районі щоденно працюють 1-2 бригади.

Роботи з укладання верхнього шару покриття ведуться на а/д «Вовчанськ – Землянки» (Вовчанський район) та на а/д «Сахновщина – Краснопавлівка» (Сахновщинський район). Роботи з планування узбіччя та підготовчі роботи до улаштування вирівнювального шару проводяться на а/д «Красноград – Берестовенька» (Красноградський район). На а/д «Під’їзд до селища Червона Хвиля» (Великобурлуцький район) тривають роботи з холодного фрезерування покриття та роботи з укладання вирівнювального шару. Також на завершувальній стадії - роботи на а/д «Під’їзд до села Козачі Майдани» (Кегичівський район).

Виконано роботи на 20 об’єктах поточного ремонту: а/д «Богодухів – Павлівка – Гути» (Богодухівський район), а/д «Під’їзд до села Руська Лозова» (Дергачівський район), а/д «Під’їзд до села Зелений Колодязь» (Чугуївський район), а/д «Борівське – Волоська Балаклія» (Шевченківський район), а/д «Шевченкове – Мостове – Великі Хутори» (Шевченківський район), а/д «Об’їзд смт Шевченкового» (Шевченківський район), а/д «Кегичівка – Крутоярівка» (Кегичівський район), а/д «Під’їзд до села Мала Рогань» (Харківський район), а/д «Валки – Пархомівка» (Валківський район), а/д «Слабунівка – Теплянка – Крючки» (Балаклійський район), а/д «Малі Феськи – Феськи» (Золочівський район), а/д «Під’їзд до смт Чкаловського, села Гаврилівка» (Чугуївський район), а/д «Балаклія – Бригадирівка» (Балаклійський район), а/д «Нова Іванівка – Орілька на Чернявщину» (Лозівський район), а/д «Валки – Новий Мерчик через переїзд 47 км» (Валківський район), а/д «Коломак – Огульці» (Валківський район), а/д «Валки – Мельникове – Миколо-Комишувата – /М-18/» (Валківський район), а/д «Кам’яна Яруга – Введенка – Тернова» (Чугуївський район), а/д «Андріївка – Курган – Мілова» (Балаклійський район).

Раніше ми писали, що серед пріоритетів у дорожньому будівництві на 2018 рік губернатор Харківщини відзначила завершення реконструкції Губарівського шляхопроводу та ремонт траси Харків – Охтирка. 

Нагадаємо, з держбюджету на ремонт місцевих доріг Харківщини виділять 650 млн грн. Загалом для фінансування ремонту та утримання доріг місцевого значення у регіонах уряд передбачив у Державному дорожньому фонді субвенцію в розмірі 11,5 млрд грн.

comments powered by HyperComments