В Харкові прикрили чергову «наливайку»

Четвер, 9 серпня 2018, 14:01
Підприємець, який продавав алкогольні напої, не мав на це відповідної ліцензії.
В Харкові прикрили чергову «наливайку»

Дільничними офіцерами Київського відділу поліції був припинений незаконний продаж 48 пляшок алкоголю  в одному з кафе швидкого харчування. Як передає прес-служба поліції Харківської області, у 35-річного підприємця не було відповідної ліцензії на збут алкогольних напоїв.

Стосовно правопорушника правоохоронці склали два протоколи про адміністративні правопорушення за ч. 1 ст. 155 (порушення правил торгівлі і надання послуг працівниками торгівлі, громадського харчування та сфери послуг, громадянами, які займаються підприємницькою діяльністю) та ч. 1 ст. 156 (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Підприємець може отримати покарання у вигляді штрафу з конфіскацією предметів торгівлі та виручки, одержаної від продажу.

Як повідомляла «Справжня варта», Київський районний суд Харкова доручив розшукати і доставити на засідання Олену Федірко - нарколога, яка оглядала водія Lexus Олену Зайцеву після ДТП на Сумській.

comments powered by HyperComments